Trialteam

Trialteam Lessen Deze gaan wekelijks* door op zondagvoormiddag op het clubterrein te Aalter** (locatie zie "deze pagina") en zijn voorbehouden voor onze clubleden***

Trialteam   Kenny   Belaey

Sportlaan - 9880   Aalter, BE-VOV, Belgium - - wesley@enter-bike.com

//cdn.trialteam.be/images/logo.jpg
Trialteam is aan het laden...
  • afbeelding 1 Trialteam
  • afbeelding 2 Trialteam
  • afbeelding 3 Trialteam
  • afbeelding 4 Trialteam
  • afbeelding 5 Trialteam
  • afbeelding 6 Trialteam

Lessen

Deze gaan wekelijks* door op zondagvoormiddag op het clubterrein te Aalter** (locatie zie "deze pagina") en zijn voorbehouden voor onze clubleden***.

09h00: beginners

10h30: gevorderden

(eerste 2 lessen zijn gratis)

* tenzij er een wedstrijd is

* er is een zomerstop en winterstop (de planning kan je terugvinden op de agenda pagina)

** clubterrein Puyenbroeck wanneer Charlotte les geeft (check agenda om te zien wie les geeft)

*** clubleden: hoe lid worden?

-> Breng alvast [email protected] op de hoogte

-> Recreatieve rijders: mensen die trial beoefenen, maar geen wedstrijden of maar af en toe (max 2xjaar) een wedstrijd rijden. Zij betalen 128€ op de rekening vd club BE21 0013 8451 0403 met vermelding van je naam en registreren zich op Cycling Vlaanderen als recreatief lid. De club betaalt de kost van 28€ (gelieve wel de gestructureerde mededeling die je ontvangt van Cycling Vlaanderen in hun bevestigingsmail te mailen naar Marc zodat we die overschrijving in orde kunnen brengen). Naast een verzekering (ook voor het beoefenen van trial) heb je ook nog een aantal andere voordelen.

-> Wedstrijd rijders: betalen 163€ op de rekening vd club BE21 0013 8451 0403 met vermelding van je naam en vragen op Cycling Vlaanderen een competitievergunning aan. De kost van de vergunning 63€ wordt betaald door de club (gelieve wel de gestructureerde mededeling die je ontvangt van Cycling Vlaanderen in hun bevestigingsmail te mailen naar Marc zodat we die overschrijving in orde kunnen brengen) En daar komt nog 50€ bovenop voor de medische keuring bij je sportarts (zelf te betalen).

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacy- & cookie-beleid